Encamp distribueix 350 porta entrepans a escolars per reduir plàstics

També s’han repartit 5000 bosses de malla reutilitzables per a la fruita i la verdura als serveis de tràmits i els establiments comercials de la parròquia

Distribució dels porta entrepans.
Distribució dels porta entrepans.

El comú d’Encamp ha dut a terme diferents accions de sensibilització en motiu del dia mundial el medi ambient. Entre els quals s’ha fet la distribució de 350 porta entrepans a escolars de segon i tercer cicle per evitar l’ús de plàstics i embolcalls d’un sol ús per a esmorzars i berenars. També s’han repartit 5000 bosses de malla reutilitzables als serveis de tràmits i els establiments comercials de la parròquia.

Divendres es van distribuir els porta entrepans a les escoles del Pas de la Casa i avui a les escoles d’Encamp i a l’Àrea de Jovent per part del conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, André Riba, i els eco delegats de cada centre. Una altra de les accions, en la línia de reduir la producció de residus i l’impacte negatiu en el medi ambient, s’ha fet el repartiment de 5000 bosses de malla reutilitzables, fetes amb plàstic reciclat. Les bosses es poden obtenir als serveis de tràmits del comú i els establiments també les donaran als clients.

La commemoració del dia mundial del medi ambient es complementa amb uns tallers de sensibilització al voltant del canvi climàtic, la biodiversitat i el reciclatge que es duran a terme als centres educatius. Un dels tallers es va fer el passat divendres a la biblioteca del Pas de la Casa en col·laboració amb Unicef i va anar a càrrec de Mercè Miguel Millan com a dinamitzadora.

Etiquetes

Comentaris

Trending