Encamp destina 120.000 euros a un Saló de la Infància renovat i adaptat a la pandèmia

El comú ha engegat el concurs per seleccionar l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, que el passat Nadal es va haver de suspendre per culpa de la crisi sanitària

Una edició anterior del Saló de la Infància i la Joventut.
Una edició anterior del Saló de la Infància i la Joventut. Visitandorra.com

El comú d’Encamp vol recuperar, si la Covid-19 ho permet, el Saló de la Infància i la Joventut de cara al pròxim Nadal. I ho vol fer de forma ambiciosa, amb una profunda renovació de l’esdeveniment després de la suspensió d’ara fa uns mesos provocada per la situació sanitària. La corporació preveu un pressupost de 120.000 euros i ja ha llençat el concurs públic per seleccionar l’empresa organitzadora.

Serà la 29a edició del Saló i, lògicament, s’haurà d’adaptar a les circumstàncies marcades per la pandèmia. El comú aposta per “un salt endavant a nivell qualitatiu”, tant en les activitats que s’oferiran com en la seva originalitat. Així, el concurs ara licitat premiarà la creativitat, l'originalitat, l'adaptació als diferents segments d'edat, el pla de comunicació o la vinculació del projecte a una temàtica innovadora.

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez ha explicat que “el Comú tornarà a organitzar i renovarà el Saló de la infància per aquest any"”. Per això, es vol “buscar projectes innovadors i creatius que sorprenguin els més petits i les seves famílies”.

El pressupost estimat és de 120.000 euros. Les empreses interessades tenen fins al 4 de juny per presentar les seves propostes.

Paral·lelament, també s’ha llençat el concurs per adjudicar la concessió d’un centre d’esplai, per a efectuar la gestió i explotació del servei extraescolar per a infants entre 30 mesos i fins a sis anys. L’encàrrec serà per quatre anys i s’ubicarà al Complex Esportiu i Sociocultural.

Etiquetes

Comentaris

Trending