L’Encamp Dance Festival dona el tret de sortida omplint la parròquia de dansa

L'objectiu es posar en valor els diferents balls i les dverses escoles i grups del país que treballen per fomentar aquest art

Un dels espectacles d'aquest dissabte a Encamp.
Un dels espectacles d'aquest dissabte a Encamp. COMU d'ENCAMP

L’Encamp Dance Festival ha donat el tret de sortida aquest dissabte a la plaça dels Arínsols amb l’espectacle ‘Orígen’, de la Companyia Roockies_Dance_Studio de Barcelona. Durant el dia d’avui hi haurà diferents activitats per als 250 participants i el públic assistent.

La inauguració ha comptat amb el conseller d’Esports Infància i Joventut del comú d’Encamp, Xavier Fernàndez, que ha donat unes paraules de benvinguda i ha senyalat la importància de fer esdeveniments culturals que apropin els diferents arts a tots els públics. Fernàndez ha agraït a tota l’organització i als participants la seva dedicació i ha assegurat que el festival “segur ens donarà molt bones sorpreses”.

El conseller també ha llegit un text dedicat a la dansa indicant que “és una forma de pensar. A través d’ella podem encarnar les idees més abstractes i revelar el que no podem veure, el que no podem nomenar. La dansa també és un vincle entre persones”. Amb tot, ha felicitat als artistes per la seva “passió” i els ha encoratjat a seguir formant part d’aquest art.

El festival ha estat organitzat per l’entitat encampadana Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness (Ceadf) amb l’objectiu de posar en valor la dansa i les diferents escoles i grups del país que treballen per fomentar aquest art. Posteriorment a la inauguració, i fins a les 14 h, els assistents han pogut gaudir de diverses actuacions a càrrec de l’Esbart Sant Romà, l’Escola de Dansa Espanyola d’Encamp, Fitgipsy Dance, el Grup de Folklore Casa Portugal, Zumba Serradells, The real two i els grups Caramels i Hafrer Teens del Ceadf. Les activitats del matí han acabat amb una masterclass oberta a tots els participants a càrrec de Chris Suleh, director i coreògraf de Roockies_Dance_Studio i premiat com a millor coreògraf Idance 2022.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending