Encamp clou les activitats esportives d’estiu amb una matinal de ‘cycling’

Els participants podran accedir gratuïtament amb el Funicamp fins a la terrassa panoràmica de Solanelles on tindrà lloc la matinal esportiva

Una sessió de cycling a la plaça dels Arínsols.
Una sessió de cycling a la plaça dels Arínsols.

Encamp clourà aquest proper dissabte 3 de setembre les activitats esportives d’estiu a l’aire lliure, amb dues sessions de Cycling Natura a la terrassa panoràmica de Solanelles. Consistirà amb una primera sessió a les 10:30 h i una segona a les 12:30 h. Es podrà accedir fins a la zona gratuïtament amb el Funicamp, per la primera sessió la sortida serà a les 10:00 h, i per la segona a les 12:00 h, sempre i quan s’hagi fet reserva prèvia, que és obligatòria. El comú oferirà un petit refrigeri compatible amb l’activitat física als assistents per celebrar la finalització de la tercera edició.

L’activitat esportiva és gratuïta i està destinada a persones majors de 14 anys (els assistents de 14 a 17 anys hauran d'anar acompanyats per un adult). La reserva prèvia es podrà realitzar a partir de demà dimecres 31 d’agost trucant al telèfon del Complex esportiu, +376 732 700, o bé per internet al web, a l'apartat de reserva d'activitats.

Les activitats esportives a l’aire van programar-se per primera vegada durant la pandèmia, per poder fer compatible l’activitat esportiva amb les restriccions sanitàries, i la bona resposta de participació va portar al comú a ampliar l’oferta, de manera que aquesta tercera edició ha contemplat activitats a les viles d’Encamp i del Pas de la Casa, com el ioga, aiguagim, sumba, circuit training, cycling i marxa nòrdica fins un total de cent activitats durant els mesos de juliol i agost amb sessions especials a Sant Romà de les Bons, Engolasters o Abelletes vinculant esport i natura.

Etiquetes

Comentaris

Trending