Encamp celebra el 20è aniversari del Festival de Titelles amb sis representacions

A banda del certamen, que tindrà lloc el 22 i 23 d’octubre, també es farà un programa escolar per apropar als centres educatius aquest món

Un instant de la presentació del Festival de Titelles d'Encamp.
Un instant de la presentació del Festival de Titelles d'Encamp.

El Festiva de Titelles d’Encamp i el Pas de la Casa arriba a la 20a edició, el 22 i 23 d’octubre, amb sis obres teatrals per a públic infantil i una programació especial per divulgar aquest món en els centres escolars, gràcies a la col·laboració amb les ambaixades d’Espanya i França que faran possible dues actuacions, una en francès i una en castellà.

Un total de sis representacions, repartides entre el 22 i 23 d’octubre, commemoraran el 20è aniversari del Festival de Titelles de la parròquia. Una activitat, com ha ressaltat el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, ha recalcat que és “una tradició força arrelada a Encamp” i que “evidència la importància d’aquest art, que té molts vessants diferents i introdueix elements dels espectacles moderns”.

Com a novetat hi ha la programació especial pels alumnes de la parròquia encampadana. La primera, el 20 d’octubre, en col·laboració amb l’ambaixada d’Espanya, serà ‘Nube Nube’ de la companyia Periferia Teatro i que és un joc poètic sobre la idea de l’amor romàntic que se’ns transmet des de la infància. L’endemà serà el torn de ‘Que deviennent les ballons lâchés dans le ciel?’ de la companyia Objet Direct, en col·laboració amb l’ambaixada de França, i que posa en dubte què passa amb les coses que perdem o que es perden.

Ja el cap de setmana, 22 i 23 d’octubre, seran el torn de les sessions obertes al públic. A Encamp, a la Sala de Festes i Congressos, es faran dues representacions dissabte –‘La Jana i els 3 ossos’ i Giravolta titelles-, mentre que diumenge serà el torn de ‘Mozartland’ i tornarà a repetir Giravolta titelles. Pel que fa al Pas de la Casa,  dissabte es podrà veure El Ratolí Pérez i diumenge ‘L’endrapasomnis’.

El preu de les sessions és de 5 euros pels infants i 10 pels adults i es poden adquirir a través de la web de la corporació encampadana.

Etiquetes

Comentaris

Trending