Encamp atorga 4.000 euros en premis del XIV concurs d'embelliment floral

Tots els participants han rebut un val de 20 euros per bescanviable per plantes, flors o material de jardineria en els establiments col·laboradors de la parròquia

L'entrega del primer premi en la categoria de comerços
L'entrega del primer premi en la categoria de comerços COMÚ D'ENCAMP

El Comú d'Encamp ha fet entrega aquest dilluns dels premis als 20 finalistes del XIV concurs d'embelliment floral de la parròquia per un valor de 4.000 euros. A més, tots els participants han rebut un val de 20 euros bescanviable per plantes, flors o material de jardineria en els establiments col·laboradors de la parròquia.

La cònsol major de la parròquia, Laura Mas, i el conseller d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura, André Riba han estat els encarregats de fer entrega dels guardons als diferents premiats (el xec regal, un diploma acreditatiu i una ponsètia). Enguany, per motius sanitaris, l’acte s'ha dut a terme avui de forma restringida amb els finalistes de cada categoria.

Mas ha anunciat que de cara a l'any vinent “introduirem algun petit canvi en el concurs amb l'objectiu de créixer en el nombre de participants, ja que la col·laboració entre els particulars i el Comú és una fórmula d’èxit”. La cònsol ha animat a tots els ciutadans que s’han implicat repetir la primavera vinent a la XV edició i a participar al desembre al I Concurs d'Aparadors i Decoració de Nadal. “Gràcies a la vostra creativitat gaudirem, també a l'hivern, d'un bonic paisatge urbà amb motius nadalencs”, ha afegit.

Riba ha recordat que  “es va valorar molt positivament que des del comú s'incentivés la participació ciutadana”

Per la seva part, Andreu Riba ha recordat que “es va valorar molt positivament que des del comú s'incentivés la participació ciutadana, amb accions com el Concurs d'embelliment floral, per promoure iniciatives de foment del medi ambient i la sostenibilitat com és Viles Florides”. En aquest sentit, cal recordar que aquesta acció va atorgar a Encamp el reconeixement com a parròquia de 4 flors d’honor.

El jurat, constituït per l'encarregat de parcs i jardins comunals, un membre de l’Associació d'Empreses d'Encamp, un membre de l'Associació de la Gent Gran d'Encamp, un tècnic de jardins i per la directora d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura, han coincidit en el fet que “molts dels participants repeteixen any rere any i, tot i això, ens sorprenen amb noves composicions i creativitats”

Pel que fa a l’entrega de premis, en la categoria d'hotels i residències el guanyador ha estat l'Aparthotel La Solana i el segon premi s’ha atorgat a l'hotel Guillem. En la categoria de comerços, el primer premi ha estat per Maxicurs i el segon per a Signum. D’altra banda, per decisió del jurat, enguany s'ha premiat fora de concurs a un participant en la categoria de xalets i edificis amb un val de compra de 125 €, dos en la categoria d’apartaments i pisos, amb un val de compra de 75 €, i en la categoria de comerços al restaurant La Cirera, amb un val de compra de 75 €. Al Pas de la Casa s'ha premiat amb el 1r premi de comerços al Cafè la Residència i amb el segon premi a La Camarguesa II. En algunes categories, alguns premis han quedat deserts.

Etiquetes

Comentaris

Trending