Encamp arrenca amb molta força una Festa del Poble amb foc i Stay Homas

Centenars de persones segueixen les activitats festives programades tant a l’entorn de Sant Miquel com al Pas de la Casa mentre alguns veïns demanen que es limitin més els horaris i els decibels que es permeten

Espectacle de foc aquest divendres a Encamp.
Espectacle de foc aquest divendres a Encamp. comú d'encamp

Encamp ha arrencat amb molta força i un gran seguiment totes les activitats de la Festa del Poble. Tots aquells espectacles o activitats relacionades amb el foc de Sant Joan han tingut moltíssim èxit aquesta nit passada. Tant al centre del poble de capçalera com al Pas de la Casa. I el concert estrella de la revetlla, el del grup del confinament, Stay Homas, ha estat un èxit rotund, amb alguns milers de persones seguint els ritmes multidisciplinars de la banda.

Els espectacles vora el foc, que es van fer tant a Encamp com al Pas de la Casa, van fer les delícies de petits i grans. Ser pràcticament l’única parròquia del país on no ha retornat la tradició fallera no ha tret que la devoció pel foc de Sant Joan sigui seguida de forma molt massiva. I la música de versions, d’una banda, i els Stay Homas, de l’altre, va portar molta gent a Encamp i va fer viure una gran revetlla.

el pas
Activitat festiva aquest divendres a la nit al Pas de la Casa.

L’únic punt negatiu, si es pot dir així, és la queixa, ja reiterada en els anys, d’alguns dels veïns de la zona de Sant Miquel, on des de fa algunes edicions s’han traslladat els actes festius. Els veïns en qüestió ja comprenen que és festa i que s’ha de celebrar. Però també demanen que en ser tan a prop del centre del poble i del nucli urbà s’estableixin límits horaris i limitacions de decibels, perquè en cas contrari “s’estan incomplint tots els paràmetres de contaminació acústica i els diferents tractats internacionals que Andorra té signats”.

I és que asseguren que molt més enllà de les 4 de la matinada no pocs ciutadans encara gaudien de la festa amb un escenari d’allò més lluminós i la música que sonava en aquell moment que feia totalment impossible conciliar el son. I recorden, per molt que sigui Sant Joan, “no tots els veïns tenim festa i molts hem d’anar a treballar”.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending