En marxa les obres de les sales de vetlla de Prat de la Creu

Malgrat que no s’utilitzen gaire, el comú d’Andorra la Vella ha decidit mantenir-les i hi està fent treballs de readequació i millora dels espais

Una de les màquines amb què s'estan fent els treballs.
Una de les màquines amb què s'estan fent els treballs. Toni Solanelles

Els treballs de readequació i millora dels espais que el comú d’Andorra la Vella té destinats a sales de vetlla al carrer Prat de la Creu, que abans havien ocupat el servei d’atenció al ciutadà, ja estan en marxa. El comú de la capital manté les sales tot i que des de l’estrena del tanatori nacional el seu ús ha baixat moltíssim.

I una vegada presa la decisió de continuar tenint l’espai habilitat com a sales de vetlla per si alguna família, en el moment del comiat d’un parent, en vol fer ús, especialment per la seva centralitat, el següent pas ha estat posar en marxa treballs de millora. Arranjar el terra, pintar, canviar el mobiliari… Petits detalls que han de fer els espais més agradables si mai s’han d’emprar en circumstàncies que no són mai bones.

Les sales de vetlla estan situades al carrer Prat de la Creu.

Relacionat

El comú d’Andorra la Vella mantindrà en ús les sales de vetlla tot i la poca demanda que tenen

Els treballs feia un temps que estaven encarregats però calien uns materials concrets que han trigat una mica més del que es pensava en arribar. Ara ja s’ha resolt la qüestió i la feina no hauria de trigar gaire en estar feta.

Comentaris (1)

Trending