El comú d’Andorra la Vella mantindrà en ús les sales de vetlla tot i la poca demanda que tenen

Hi ha projectats treballs de millora de l’equipament, al carrer Prat de la Creu, consistents en canviar el parquet, pintar o ubicar-hi nou mobiliari

Les sales de vetlla estan situades al carrer Prat de la Creu.
Les sales de vetlla estan situades al carrer Prat de la Creu. Toni Solanelles

El comú d’Andorra la Vella té fermament decidida la voluntat de mantenir en funcionament, tot i una evident caiguda de la seva demanda, les sales de vetlla fúnebre ubicades al carrer Prat de la Creu, on redós de l’aparcament comunal vertical i on antigament hi havia hagut les oficines del servei de circulació i d’atenció ciutadana. De fet, hi ha projectades millores en aquestes instal·lacions.

En efecte, segons que han explicat fonts comunals, ja hi ha adjudicats treballs d’adequació de les instal·lacions per fer-les més agradables als eventuals usuaris de les mateixes. Així, hi ha projectat un canvi de parquet, pintar totes les dependències o col·locar-hi mobiliari nou. La centralitat d’aquestes sales i la sensibilitat del servei que ofereixen fa que, almenys ara per ara, es vulguin mantenir en funcionament.

Certament, segons que han confirmat diverses fonts, la immensa majoria de les persones o famílies que han de fer ús d’instal·lacions d’aquesta naturalesa es decanten actualment per les dependències que hi ha ubicades al Tanatori Nacional, a tocar de l’accés hospitalari d’Urgències. La confortabilitat de les instal·lacions dependents del comú d’Escaldes fan decantar els usuaris per aquell recinte, malgrat que, certament, per a segons quins casos les sales de Prat de la Creu esdevenen més cèntriques.

Comentaris

Trending