En marxa la instal·lació del nou parc infantil i juvenil a l’antiga duana del Pas de la Casa

Les obres començaran aquesta setmana, han tingut un cost final de 428.000 euros i duraran sis mesos

Presentació del nou parc al Pas de la Casa.
Presentació del nou parc al Pas de la Casa. Comú d'Encamp

El comú d’Encamp posa en marxa les tasques per a la instal·lació d’una nova zona de lleure infantil i juvenil a l’antiga duana del Pas de la Casa. Les obres es començaran aquesta mateixa setmana, i s’espera que tinguin una durada de sis mesos. El punt problemàtic d’aquesta nova construcció havia estat el pressupost, que finalment serà de 428.024,17 euros.

Aquest nou espai lúdic, com ja s’havia explicat, inclourà un nou parc infantil amb jocs adaptats per a diverses franges d’edats a la zona superior, i un joc gegant de tobogans que estarà a la part inferior. El nou espai tindrà dos nivells, que estaran connectats per una escala. Un dels accessos serà pel carrer del Ramal, just davant de la nova escola bressol, de l’Àrea de Jovent i del Llaç d’Animació. L’altre serà per l’avinguda del Consell General al costat de l’oficina de turisme. En total, tindrà una superfície de 850 metres quadrats.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha explicat que “els veïns del Pas de la Casa, i especialment els infants i joves, demanaven un espai més ampli i amb més varietat de jocs”. Amb aquesta inversió, per tant, indica que “donem resposta a les necessitats, per tenir un espai idoni per jugar i gaudir de l’entorn”. La cònsol també ha avançat que el pròxim dimarts, a la sessió del consell d’infants, es proposarà als representants que busquin un nou nom.

El conseller d’Obres Públiques i Urbanisme, Joan Marc Pifarré, ha detallat la inversió que es realitzarà, on a més de les obres d’adequació de l’entorn, “s’instal·laran set nous jocs infantils, nou mobiliari urbà i s’ampliarà la voravia de l’avinguda Consell General”. Pifarré també ha explicat que “s’ha seleccionat el material més adequat per assegurar un bon manteniment i la conservació, tenint en compte les característiques climàtiques del Pas de la Casa”.

 

Comentaris

Trending