En marxa el desmuntatge de la carpa del Cirque du Soleil

Els operaris ja han iniciat els treballs amb la idea de poder recuperar en el termini més breu possible l’ús del terreny de Prada Casadet com a aparcament

La carpa ja s'està desmuntant.
La carpa ja s'està desmuntant.

Els operaris ja treballen, i amb certa celeritat, en el desmuntatge de la carpa que els darrers dos mesos ha ocupat l’aparcament de Prada Casadet a Andorra la Vella. D’aquesta forma, s’espera que en un termini breu de temps es pugui alliberar l’espai i recuperar el seu ús habitual: el d’aparcament. També cal enretirar l’envelat més petit que es va habilitar per als serveis dels artistes del Cirque du Soleil.

La zona d’estacionament ha estat inhabilitada des de mitjans de maig. Llavors es va començar a aixecar l’estructura que albergaria l’escenari per a la nova edició de l’espectacle de la companyia canadenca, ‘Festa’. Al llarg del juliol, es van fer les actuacions.

L’envelat, però, no es va començar a desmuntar el dia 31 de juliol, després de la darrera sessió. S’ha optat per esperar perquè era el lloc idoni per acollir també el concert estrella de la festa major de la capital, el que va protagonitzar dilluns l’asturià Melendi. Cal recordar que va esgotar les 5.000 entrades que es van posar a la venda per a l’ocasió.

Un cop acabada la festa major, ara sí, toca desmuntar. Els treballs ja avancen i, de fet, ja es pot veure com bona part de la lona que cobrir les parets ja ha desaparegut. Hi ha certa urgència per poder recuperar, com més aviat millor, l’espai d’aparcament, ja que en les pròximes setmanes s’espera una gran afluència de turistes al país i, per tant, la instal·lació es necessitarà.

Comentaris (1)

Trending