Les empreses radicades fora d’Andorra la Vella també podran tenir la targeta PK

Ofereix la primera hora d’estacionament gratuïta i descomptes en la tarifa a partir de la segona als tretze aparcaments comunals

Comentaris

Un aparcament comunal d'Andorra la Vella.
Un aparcament comunal d'Andorra la Vella. ALTAVEU

Les empreses i els comerços amb residència o domicili social a fora de la parròquia d’Andorra la Vella podran, a partir d’ara, sol·licitar la Targeta PK, que ofereix la primera hora d’estacionament gratuïta i descomptes en la tarifa a partir de la segona hora als aparcaments comunals. El comú disposa de 13 aparcaments públics amb més de 3.000 places.

Durant la sessió de comú d'aquest dijous s'ha aprovat  un canvi a l’ordinació de preus públics per ampliar la cobertura d’aquest servei d’estacionament a les empreses, que fins ara estava limitat a les companyies i comerços radicats a la parròquia d’Andorra la Vella.

La mesura s'ha adoptat per donar resposta a les demandes rebudes i, alhora, per pal·liar els estacionaments indeguts i la saturació que es genera a les zones de càrrega i descàrrega. A banda de les empreses, tots els ciutadans residents a Andorra poden demanar la Targeta PK a la taquilla de cobrament manual a l’aparcament Centre ciutat, obert les 24 hores, o enviant la sol·licitud a: aparcaments.comunals@comuandorra.ad.

Els consellers han aprovat una altra modificació a l’ordinació de preus públics per ajustar els dels forfets d’activitats que es fan a les escoles artístiques del Centre Cultural La Llacuna (es poden adquirir forfets sense haver d’estar matriculat al centre tot el curs). Així doncs, amb l’objectiu de premiar la fidelització dels alumnes que estan matriculats durant tot l’any lectiu, s’oferiran a aquests darrers tarifes més econòmiques que les dels forfets.

 

Comentaris

Trending