Emotiu homenatge a l’operari del comú d’Escaldes mort mentre treballava

El personal de la corporació s’ha concentrat a les dotze del migdia al parc de la Mola i ha guardat un minut de silenci seguit d’un sentit aplaudiment

Els treballadors del comú s'han concentrat per recordar el seu company desaparegut.
Els treballadors del comú s'han concentrat per recordar el seu company desaparegut. Comú d'Escaldes-Engordany

Els treballadors del comú d’Escaldes-Engordany han volgut  recordar el seu company Iván Monné, l’operari del departament de serveis que va perdre la vida el dimarts per causes naturals mentre treballava. La defunció ha colpejat durament el personal de la corporació, de la qual feia anys que era empleat. A les dotze del migdia, s’han concentrat a l’exterior de l’edifici comunal i han retut un emotiu minut de silenci.

Ja al matí, abans d’iniciar la jornada a l’Stop Lab del Prat Gran, els membres que participen en el dispositiu per fer els tests d’anticossos han volgut tenir el seu record. Han participat sanitaris, agents de circulació, coordinadors i els empleats comunals.

Minut de silenci guardat pels responsables dels Stop Labs.
Minut de silenci guardat pels responsables dels Stop Labs.

El moment més multitudinari, però, ha tingut lloc a les dotze del migdia. El personal del comú s’ha concentrat al parc de la Mola Després del minut de silenci, tots els presents han arrencat un llarg aplaudiment en memòria del difunt, la mort del qual ha provocat una important consternació entre els treballadors de la corporació escaldenca.

Etiquetes

Comentaris

Trending