EM-T i Serveis Energètics Valira faran les instal·lacions fotovoltaiques comunals d’Ordino

La corporació els adjudica els treballs referents al centre de congressos i a la Casa Nova, per 82.000 i 28.000 euros respectivament

Una imatge d'arxiu del centre de congressos d'Ordino.
Una imatge d'arxiu del centre de congressos d'Ordino. ARXIU

Les empreses EM-T i Serveis Energètics Valira seran les encarregades de les instal·lacions fotovoltaiques que el comú d’Ordino pretén col·locar a les cobertes del centre de congressos (ACCO) i de la Casa Nova ordinenca. Així ho ha acorda la corporació i així n’ha fet l’adjudicació, per una quantia global d’una mica més de 110.000 euros.

En concret, EM-T assumirà el projecte d’instal·lació de les plaques fotovoltaiques al teulat del centre de congressos per un muntant de 82.393,77 euros. L’empresa adjudicatària té nou setmanes per fer tot el muntatge. En el cas de la Casa Nova d’Ordino, com que l’espai és menor, també les quantitats i el temps d’adjudicació és inferior.

Les tres cobertes del projecte ACCO.

Relacionat

Ordino preveu instal·lar dos-cents panells solars entre les cobertes de l’ACCO i el nou comú

En aquest cas els treballs han estat adjudicats a Serveis Energètics Valira, que tindrà quatre setmanes per fer les instal·lacions corresponents, després que se li hagi encomanat la feina per un import total, impostos inclosos, de 28.676,10 euros.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending