El comú d'Encamp donarà un val de 15 euros a tots els caps de casa per gastar a la parròquia

La corporació ha presentat també unes jornades gastronòmiques amb un mes de durada i menús a partir de 12 euros

Comentaris

Les propostes de reactivació s'han presentat aquest dilluns en roda de premsa.
Les propostes de reactivació s'han presentat aquest dilluns en roda de premsa. Comu d'Encamp

El comú d'Encamp ha presentat dues accions de reactivació econòmica: els vals de compra destinats al comerç local i les jornades gastronòmiques. Tots els 5.718 caps de casa rebran un val de 15 euros per gastar a la parròquia. Amb ell es podrà comprar a qualsevol dels comerços que participin en la campanya. El cost de la mateixa és de 30.000 euros.

Es tracta d’una de les mesures que ja van ser incloses l’estiu de l’any passat en el pla de xoc per reactivar l’economia de la parròquia. Finalment, llavors, no es va acabar d’implementar. Hi ha 50 establiments participants (39 d'Encamp i 11 del Pas de la Casa). La corporació ha previst que qui no pugui anar personalment a buscar el val, es podran recollir per altres persones sempre amb autorització. Sobre els comerços, des del comú s'ha recalcat que són comerços petits i no hi prenen part ni supermercats ni hipermercats, ni tampoc botigues de venda de tabac o alcohol.

A les jornades gastronòmiques, hi participaran 15 restaurants, vuit d'Encamp i set del Pas de la Casa. El conseller de Turisme, Nino Marot ha dit que "són jornades molt variades amb menús des de 12 euros". El comú ha invertit uns 4.000 eurosLes jornades s'iniciaran el pròxim dia 30 i acabaran el dia 30 de maig. Es farà un sorteig mensual entre els clients d'aquests restaurants.

Marot  ha afegit que es fan durant aquests dos mesos perquè són "temporada baixa i els hi va bé per poder tenir més flux de clients" i també per redescobrir restaurants. Ha agraït als diferents locals que s'han sumat a la iniciativa, la qual és molt variada i amb capacitat per a tots els públics.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending