L’e-parq d’Encamp ja està disponible en els deu aparcaments on s’han fet el canvi de maquinària

A la resta dels pàrquings comunals aquesta modificació s'anirà fent de forma progressiva i estarà enllestida abans de l'estiu

La targeta e-parq d'Encamp.
La targeta e-parq d'Encamp.

El Comú d'Encamp ha finalitzat la primera fase del canvi de maquinària i actualització del sistema i, per tant, en 10 dels aparcaments comunals ja es pot tornar a utilitzar l'e-parq, permetent gaudir de la primera hora gratuïta i el 50% de descompte en les següents fraccions. En la resta de pàrquing que depenen de la corporació, aquesta modificació s'anirà fent de forma progressiva.

L’e-parq d’Encamp torna a funcionar a partir d'avui en aquells aparcaments on s’han dut a terme el canvi de maquinària que permetrà millorar el servei de cara als usuaris i la modernització de la gestió interna. En concret, en els de Casa Tresà, les Bons, Prat de l'Areny, Sant Miquel, Terres Primeres, Canadilla, Prat de Baró, Prada de Moles i Complex ja es pot fer servir la targeta per gaudir dels beneficis que comporta -la primera hora gratuïta i el 50% de descompte en les següents fraccions-.

La segona fase comença avui mateix i es preveu acabar-la abans de l'estiu. D’aquesta manera, els aparcaments que queden pendents són els d’Espialassos, Torrent Estret, Tremat, Arínsols, Raconets i Funicamp que s'anirà fent el canvi de maquinària de forma progressiva alhora que s’activarà l’e-parqu una vegada finalitzi aquest procés.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending