Dues empreses opten a fer el servei de Quart Bus de Sant Julià

L'obertura de plecs es va efectuar dilluns passat abans de la comissió d'aparcaments i circulació, i en els pròxims dies el comú donarà a conèixer l'adjudicatària que també haurà de realitzar el transport a la demanda a Certers

Comentaris

El Quart Bus a la parada del  Prat Nou.
El Quart Bus a la parada del Prat Nou. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Dues empreses opten a la concessió del Quart Bus de Sant Julià de Lòria. L'obertura de plecs programada per al dia 17 es va ajornar fins aquest dilluns ja que una de les candidates havia d'aportar més informació. El comú donarà a conèixer en els pròxims dies l'adjudicatària del servei.

El concurs va quedar inicialment desert per l'elevat cost de les ofertes presentades. Des del comú es va reconèixer que s'havia fet un plec de bases molt exigent per a les empreses, ja que, entre d'altres, es demanava que el vehicle fos elèctric i això els hi suposava una inversió important per a un bus molt específic. Es va va decidir baixar el nivell d'exigència pel que fa a les característiques del bus i prioritzar el servei. 

L'oferta més baixa de les rebudes superava en uns 60.000 euros la dotació pressupostària de la corporació laurediana com es va poder constatar el passat 3 de juny durant l'obertura de les diverses propostes. Per fer la segona convocatòria del concurs es va optar per demanar pressupostos i suprimir el títol inicial de bus a la demanda. D'aquesta manera hi haurà nou viatges al dia a Aixirivall, cinc a Juberri i tres a Certers. Aquests només es faran a la demanda i queda per decidir si el servei s'haurà de sol·licitar per telèfon o per una aplicació. 

Comentaris

Trending