Dos dipòsits a Escàs o desboblament des d'Arinsal, opcions pel futur abastiment d'aigua a la Massana

El comú ha aprovat en la sessió d'aquest divendres un crèdit de 45.000 euros destinat a la xarxa

Comentaris

Un operari treballa en la reparació de la fuita d'aigua a la Massana el passat mes d'agost.
Un operari treballa en la reparació de la fuita d'aigua a la Massana el passat mes d'agost. COMÚ DE LA MASSANA

L'envelliment de la xarxa d'aigua de la Massana obliga el comú a plantejar-se una inversió en el pressupost de l'exercici 2022. Pel moment, aquest divendres s'ha aprovat un crèdit extraordinari de 45.000 euros i de cara al futur es treballa en dues opcions com són la construcció de dos dipòsits d'alta capacitat o un desdoblament.

El comú de la Massana ha aprovat en la sessió de consell d'aquest divendres diverses modificacions pressupostàries, ajustant diferents partides, per poder fer front a alguns projectes que no tenien prou dotació pressupostària. Cal destacar el crèdit de 45.000 euros destinat a la xarxa d’aigua.

La cònsol menor, Eva Sansa, ha avançat que en el pressupost de l’any que ve hi tindrà un paper destacat la inversió en la millora de la xarxa d’aigua, "ja que s’està envellint, com ho demostra la fuita del passat mes d'agost, i cal garantir un correcte subministrament a la població".

Les alternatives, tenint en compte el creixement que està tenint la parròquia són construir dos dipòsits de dos milions de litres cadascun a Escàs o desdoblar la xarxa des d'Arinsal. Segons ha recordat Eva Sansa "el 95% de l'aigua que es consumeix a la Massana ve d'Arinsal".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending