Dinar popular i concert del grup Rumband a la diada de Sant Jaume dels Cortals

El proper 1 de maig a les 12 hores tindrà lloc la missa a l’església, seguida de l’aperitiu i una audició i ballada de sardanes a l’exterior; la fideuada i l’actuació musical es faran a la Baronia

Una imatge de Sant Jaume dels Cortals.
Una imatge de Sant Jaume dels Cortals. comú d'encamp

L’1 de maig Sant Jaume dels Cortals obre les portes per celebrar la seva diada que enguany, a més de la missa i el tradicional aperitiu i ballada de sardanes, també inclourà en el programa una fideuada popular organitzada per la comissió de festes a l’alberg de la Baronia i un concert amb el grup Rumband. La celebració començarà a les 12 hores amb la missa solemne a l’interior de l’església. Un cop finalitzi l’eucaristia a l’exterior durant l’audició i ballada de sardanes tindrà lloc l’aperitiu per a tothom.

En aquesta edició ja no hi haurà mesures de distanciament ni res que se li assembli, imposades arran del coronavirus. A les 14 hores a l’alberg de la Baronia hi haurà el dinar popular organitzat per la comissió de festes. El dinar serà fideuada, apta també per a celíacs, i tot i que el dinar és gratuït és obligatori reservar els tiquets. La reserva és pot fer presencialment a les oficines de turisme o bé a per internet directament a l’Instagram de la comissió de festes @comissio_defestes_encamp, o bé per correu electrònic a cdfencamp@gmail.com, fins dijous 27 d’abril o fins a esgotar les places que estant limitades per la capacitat de l'equipament.

sant jaume dels cortals

Després del dinar al mateix alberg de la Baronia hi haurà un concert de rumba amb el grup andorrà Rumband, amb un ampli repertori, des dels clàssics fins a cançons actuals i fins i tot pròpies del grup. El comú d’Encamp posa a disposició el servei de bus llançadora gratuït des del centre de la parròquia, amb sortida des de la parada de davant de l’edifici Rosaleda, a partir de les 11:15 hores i fins a les 12:45 hores per pujar fins als Cortals.

Posteriorment el servei de bus es realitzarà des de la sortida de l’església de Sant Jaume dels Cortals fins a l’alberg de la Baronia, o bé fins al centre d’Encamp, amb el mateix format. La darrera baixada serà a les 18 hores des de l’alberg de la Baronia fins al centre d’Encamp. No és necessari reservar per al servei de bus, ja que és un servei en mode llançadora i s’anirà cobrint les places per ordre d’arribada.

Etiquetes

Comentaris

Trending