Desperta Laurèdia reivindica la importància dels espais públics en entorns urbans

La formació presentarà aquest dijous l'estudi 'L'urbanisme a debat, el parc del Prat Gran' en plena discussió sobre el projecte de residència universitària a Sant Julià de Lòria

Una imatge del Prat Gran de Sant Julià de Lòria.
Una imatge del Prat Gran de Sant Julià de Lòria. ARXIU

 Desperta Laurèdia presentarà aquest dijous l'estudi 'L'urbanisme a debat, el parc del Prat Gran'. L'acte se centrarà en la importància dels espais públics en entorns urbans i el paper cabdal que juguen tan a nivell socieconòmic com ambiental els parcs i places públiques.

Aquest espai, situat entre les avingudes Rocafort i Verge de Canòlich  ha estat objecte de debat per la proposta de la majoria comunal d’ubicar-hi l’equipament de la futura residència universitària. En aquest sentit, la voluntat de Desperta Laurèdia no és altra que contribuir des del seu punt de vista, a la millora dels espais públics i al desenvolupament de la qualitat de vida a la parròquia.

El Prat Gran, que era de propietat privada, va ser adquirit durant el mandat comunal de Joan Pujal i Agustí Marfany (2000-2003) després d'un acord que permetia al comú de Sant Julià de Lòria pagar la compra del terreny en diversos terminis. Entre el 2004 i el 2011 s'hi va instal·lar una vela per acollir actes, i ara, l'actual equip comunal l'ha proposat com un possible espai per a la residència universitària. El projecte compta amb una àmplia oposició ciutadana.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending