El desmantellament del Prat Gran comença pels fanals

Operaris d’una empresa especialitzada estan ja desmuntant els punts de llum de l’espai lúdic, un primer pas en les actuacions que han de retornar el terreny al seu estat original i urbanitzar-lo

Quatre dels fanals ja tirats a terra.
Quatre dels fanals ja tirats a terra. G. P.

Fa ja setmanes que el Prat Gran d’Encamp va tancar definitivament. Fins ara, però, el parc es mantenia intacte. Això ha començat a canviar. En certa forma es pot dir que han començat les actuacions per desmuntar l’espai. En primer lloc, amb la retirada dels fanals que il·luminaven l’espai.

Entre aquest divendres i dissabte operaris d’una empresa especialitzada han començat a desmantellar els elements de llum del parc que, fins ara, continuaven actius. Es tracta d’un primer pas en el desmantellament del que durant molts anys va ser el principal espai lúdic d’Encamp. La propietat el va recuperar a finals de setembre, un cop finalitzat el contracte d’arrendament que havia mantingut amb el comú.

La tasca, de fet, ha avançat amb prou rapidesa. S’ha començat pels fanals que hi havia a l’antic aparcament de la Palanqueta, que de fet encara s’empra a l’hora d’entrada i sortida de les escoles, i ha continuat pels que ja estaven dins del mateix parc que, recordem, es va tancar a mitjans de setembre, coincidint amb les primeres mesures restrictives per intentar frenar la segona onada del coronavirus.

En els propers mesos, serà la mateixa propietat del terreny, després de l’acord amb el comú, qui s’encarregarà de les obres per desmantellar l’espai. De fet, la intenció seria urbanitzar-lo i posar a la venda les diferents parcel·les. Fins i tot, no es descarta que es pugui impulsar en poc temps algun projecte constructiu.

WhatsApp Image 2020 11 28 at 11.28.43
Els fanals ja retirats amuntegats a la gespa.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending