Amb el desconfinament, torna l'incivisme a Sant Serni de Nagol

Les ampolles, les llaunes i les esclófies de pipes tornen a l'entrada de la capella de Sant Julià de Lòria

Llaunes i brutícia a Sant Serni de Nagol.
Llaunes i brutícia a Sant Serni de Nagol. Altaveu

Després del confinament han tornat els actes incívics a la capella de Sant Serni de Nagol, a Sant Julià de Lòria. Les ampolles, les llaunes de beguda i les esclòfies de pipes ocupen el pòrtic. A les tardes és el lloc de reunió de joves, sovint sense mascareta i que no  respecten les mesures de distanciament.

El comú neteja sovint l'entrada a la capella i els seus entorns però als darrers dies s'ha constatat un augment de gent a la zona, aprofitant el relaxament de les mesures de confinament i el bon temps. L'incivisme també es present en el camí que surt de Sant Serni i que va fins a Aixirivall. S'hi han trobat també ampolles, guants de plàstic i papers.

Aquest és un fet recurrent que s'ha denunciat en diverses ocasions. És un lloc de reunió de joves perquè és un indret aïllat i des d'on es pot controlar perfectament l'arribada de cotxes ja sigui de la policia o del servei de circulació perquè des de l'església es veu gran part de la carretera o del camí si algú s'hi acosta caminant. Per això es tria per fer 'botellón', consumir substàncies estupefaents o muntar festes. 

Comentaris (3)

Trending