Denuncien la brutícia del camí vell d’Andorra la Vella

Diversos trams de la via tenen una important acumulació de brossa, com ara bosses de plàstic, papers o ampolles buides que fan pensar també en la possibilitat que s’hagi fet un ‘botellón’ a la zona

La brutícia acumulada en algunes parts del camí.
La brutícia acumulada en algunes parts del camí.

L’estat d’alguns camins comunals a Andorra la Vella no és el més adequat. Així ho denuncien alguns dels seus usuaris. En concret, es posa en relleu l’acumulació de brutícia i de brossa en alguns trams de la via que va per darrere de l’Estadi Joan Samarra, el camí vell. A banda, també es denuncia la presència d’ampolles buides que fan pensar en la possibilitat que el lloc hagi estat l’escenari d’un ‘botellón’.

Les imatges a les quals ha tingut accés Altaveu evidencien que el camí presenta, en algunes de les seves zones, un estat força brut. Ple de brossa. Així ho lamenten alguns dels usuaris. Hi ha bosses de plàstic, papers o ampolles, entre altres objectes.

Algunes d’aquestes restes fan pensar, fins i tot, que a la zona s’ha produït algun ‘botellón’. I és que hi ha ampolles de vidre de conegudes begudes alcohòliques que permeten tenir clar que, almenys en algun moment en els darrers dies, allà s’han reunit vàries persones per fer una trobada i beure alcohol.

Brutícia al camí vell.
Un altre del trams del camí afectats per la brutícia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending