Una delegació de Bulgària visita el comú de la Massana

L’alcalde i l’alcaldessa de Bansko han acudit a la parròquia per conèixer el model de gestió i els atractius turístics

Un instant de la visita de la delegació de Bulgària.
Un instant de la visita de la delegació de Bulgària.

Conèixer el model de gestió del Comú de la Massana i els seus atractius turístics ha estat l’objecte de la reunió que han mantingut aquesta tarda la cònsol major de la Massana i una delegació de Bulgària. Han visitat el comú massanenc l’alcalde i l’alcaldessa de Bansko, Ivan Kadev i Sasha Vachkova.

Els alcaldes han anat acompanyats del el secretari Ivan Doktorov, i la representant de l’Associació Nacional dels Ajuntaments de la República de Bulgària, Yana Docheva, que han vingut acompanyats per l’Ambaixador Extraordinari i Plenipotenciari de la República de Bulgària a Andorra, Aleksey Andreev.

Bansko compta amb l’estació d’esquí més moderna de Bulgària, amb pistes d’esquí alpí i nòrdic i una àmplia oferta d’allotjaments. Les autoritats locals s’han interessat pel model i l’oferta de Vallnord Pal Arinsal però també per aspectes relacionats amb la desestacionalització del turisme, la seguretat al país, les mesures a favor de la sostenibilitat. La delegació es troba al país per assistir al Congrés de Turisme de Neu i Muntanya.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending