Dàmaris Gelabert obre les actuacions infantils a Encamp amb totes les entrades venudes

La funció representa el tret de sortida del cicle de quatre musicals que tindran lloc aquesta temporada

Comentaris

Una imatge de l'espectacle d'aquest dissabte.
Una imatge de l'espectacle d'aquest dissabte. COMÚ D'ENCAMP

Dàmaris Gelabert ha obert aquest dissabte el cicle de musicals infantils d’Encamp per al 2022, amb un públic emocionat i completament entregat a les cançons de la cantant i pedagoga que ha fet de les seves lletres, autèntiques lliçons d’aprenentatge.

Una de les artistes amb més visualitzacions a les xarxes socials, i amb un repertori propi que es coneixen petits i grans, ha aconseguit omplir, esgotant totes les entrades, les dues sessions que han tingut lloc al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

La funció representa el tret de sortida del cicle de quatre musicals que tindran lloc a Encamp aquesta temporada i ha sigut també un moment especial per a la cantant ja que obrim el cicle de musicals però “tanquem la gira de Soc Feliç”.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, que ha assistit a la funció, ha afirmat que “és una prioritat per al comú d’Encamp assegurar una bona programació infantil” i per això, “des del departament de Cultura es segueix apostant pels musicals, o per exemple, les titelles, per ampliar i obrir el ventall d’espectacles infantils que enguany ens portarà, fins i tot, una producció d’una companyia andorrana”

Etiquetes

Comentaris

Trending