Una cosa és autoritzar una activitat comercial i l’altra permetre explotar OPIs a la via pública

El comú d’Ordino no té cap intenció de treure a concurs els suports publicitaris que el Museu de la Miniatura pretén i que ja va gestionar durant anys

Matrioixques que s'exposen al Museu de la Miniatura.
Matrioixques que s'exposen al Museu de la Miniatura. museu de la miniatura

El comú d’Ordino no té ara per ara cap intenció de col·locar suports publicitaris a la via pública. I en el cas que ho fes, que no es preveu, hauria de fer un procés de concessió administrativa obert a la concurrència. És a dir, no només dirigit al Museu de la Miniatura. Una cosa és autoritzar una activitat comercial i, l’altre, permetre explotar OPIs al carrer i, més encara, instal·lar-los perquè un privat els gestioni.

D’aquesta manera fonts comunals ordinenques han respost l’administrador únic de l’icònic museu, Antoni Zorzano, que reclamava que una vegada autoritzat la modificació de les activitats comercials permeses a la societat, ara calia que el comú instal·les els suports i així poder-los explotar. La corporació actualment liderada per Josep Àngel Mortés no té cap intenció d’instal·lar els espais publicitaris que per acord amb anteriors comuns, Zorzano ha instal·lat durant anys.

Peces exposades al Museu de la Miniatura.

Relacionat

Ordino permet al Museu de la Miniatura gestionar suports publicitaris… i vendre aliments

Certament, han admès les fonts comunals consultades, es va autoritzar l’ampliació comercial com el Museu de la Miniatura va sol·licitar. I es va comunicar aquest fet a Zorzano per escrit durant el mes de juliol. Però en cap cas, han reiterat les fonts, es va anunciar que es reinstaurarien els OPIs al carrer. “I això Zorzano ho sap i el que no pot fer és manipular o fer creure el que no és”.

Uns dromedaris i una piràmide en una agulla de cap.

Relacionat

El Museu de la Miniatura “celebra” la decisió del comú de “corregir” la supressió dels OPIs

En aquest sentit, les fonts consultades han assegurat que el que hi ha ara és que la societat que explota el museu també pot explotar suports comercials. Ara bé, suports comercials degudament reconeguts i establerts. I és evident que el comú no té cap intenció de situar OPIs a la via pública. Una altra cosa seria que en un espai privat, el Museu de la Miniatura pugui col·locar tanques o rètols publicitaris i els pugui explotar. A això sí que està autoritzada la societat.

Comentaris (3)

Trending