El Coprínceps ‘torna a la vida’ amb les noves incorporacions de la lliga andorrana de futbol

Diversos futbolistes que han estat fitxats aquesta temporada s'allotgen en el cèntric hotel de Sant Julià de Lòria que estava tancat des de fa anys

Comentaris

Un jugador allotjat a l'hotel consulta el seu mòbil.
Un jugador allotjat a l'hotel consulta el seu mòbil. BRU NOYA

L'hotel Coprínceps de Sant Julià de Lòria ja ha reobert amb uns hostes ben peculiars, alguns dels jugadors estrangers que s'incorporen aquest any a la lliga nacional de futbol. L'alt preu dels lloguers ha fet que diversos clubs hagin optat per aquesta opció que ja es va posar en pràctica la temporada passada en un hotel de Santa Coloma.

L'establiment lauredià portava anys tancat tot i que amb les taules parades amb les copes, els plats i els coberts, visibles des de l'exterior, donava la sensació que estigués en funcionament. A les darreres setmanes s'han fet treballs de manteniment i s'han demanat les gestions per disposar de tots els serveis i del registre de Comerç.

La nòmina de jugadors estrangers s'ha ampliat considerablement aquesta temporada ja que la majoria d'equips han optat per reforçar-se molt, ja sigui per aspirar al títol, disputar una competició europea o evitar el descens en el cas dels de primera divisió.

Comentaris

Trending