Controlats els joves que han fet malbé el que hi havia en un frigorífic d’un bar mòbil de Canòlich

Les autoritats judicials hauran de dirimir què passa amb els nois, que estaven fent una ‘botellada’ en un prat proper al santuari quan la policia els ha anat a demanar comptes

El vehicle policial marxant en primera instància després de les identificacions aquest matí.
El vehicle policial marxant en primera instància després de les identificacions aquest matí. Toni Solanelles

La policia ha hagut de controlar a primeres hores d’aquest matí, vers 2/4 de 7, un grup de joves que estaven fent una ‘botellada’ en un prat a la part superior de la zona on hi ha ubicat el santuari de Canòlich. Més enllà del consum d’alcohol, els joves haurien obert de mala manera els frigorífics d’una barra de bar que un establiment de la parròquia havia muntat a prop del temple per tal de poder subministrar begudes durant la jornada d’avui.

Segons les fonts consultades, hauria estat l’alerta dels responsables de la barra els qui haurien alertat la policia atès que quan han arribat per posar tota la mercaderia a lloc i preparar la jornada en vista a l’aplec d’aquest matí, han trobat els frigorífics oberts i amb bona part de les begudes que hi havien deixat prèviament sostretes. També altres productes que els responsables del bar havien dipositat el dia abans per anar posant la barra a punt estaven tirats d’un lloc a un altre.

Els agents han anat a demanar explicacions als joves que feien la ‘botellada’ en una terrassa natural que queda per sobre del santuari i d’on estava muntada la barra. Haurien estat aquests joves els qui haurien generat el que es considera entre una bretolada i un acte vandàlic. Vist que la quantia dels desperfectes no era excessivament elevat, s’ha evitat detenir ningú.

Això sí, s’ha procedit a identificar els joves en qüestió i es farà el pertinent informe que quan estigui completat s’enviarà a la Batllia perquè prengui la decisió que consideri escaient. En principi, no hauria d’anar gaire més enllà d’una multa econòmica que, en funció de l’edat dels implicats, que no ha transcendit, es podria substituir per alguna altra mesura, ja sigui de caràcter terapèutic o en benefici de la comunitat.

Comentaris (9)

Trending