Continuen les millores al Rec del Solà amb la reparació de la solera del passeig

El comú ha previst treballs d’arranjament de punts malmesos, sobretot en petits forats que s’han creat al paviment i que s’han de restituir perquè sigui més segur

Comentaris

Una imatge d'arxiu de l'accés al rec del Solà.
Una imatge d'arxiu de l'accés al rec del Solà.

El comú d’Andorra la Vella continua amb les millores al passeig del Rec del Solà, que va fent puntualment al llarg del temps. En aquesta ocasió es preveu fer arranjaments a alguns dels perfectes que hi ha al paviment. Els treballs se centraran en petits forats que s’han creat, a més d’alguna intervenció al paviment empedrat o l’adequació d’alguns punts.

Una auditoria que es va realitzar per part del comú d’Andorra la Vella va determinar quins eren els punts que s’havien d’intervenir al Rec del Solà i, sobretot, de l’ordre en què s’havien de fer. Es tracta, principalment, d’actuacions de manteniment perquè el passeig estigui en bon estat, tenint en compte que té una bona afluència de ciutadans i turistes. Per tant, la corporació farà una adjudicació directa per tal de dur a terme certes reparacions a la solera.

Concretament, s’actuarà a diversos punts malmesos. Els treballs seran diferents, depenent del tipus d’intervenció que es requereix. Per tant, es rejuntarà i es repararà el paviment empedrat del Rec del Solà, en alguns punts determinats i marcats pels tècnics sobre el terreny. També s’arranjaran i es restituiran diferents forats de mides aproximades de 0,125 m2 de mitjana. Per últim, s’adequaran punts de la solera reconstruint l’encorfat i forjat, a més de restituir paviment. El pressupost màxim per a aquest tipus de contractació és de 15.000 euros per als subministraments i serveis i de 24.000 euros per als contractes d’obra.

Etiquetes

Comentaris

Trending