El Consell d’Infants d’Encamp proposa construir carrils bici

Els nens i nenes han presentat una quinzena d’idees al volt de la sostenibilitat, la seguretat vial i la millora d’equipaments i instal·lacions esportives i de lleure

Comentaris

Els participants al consell d'infants d'Encamp.
Els participants al consell d'infants d'Encamp.

El Consell d’Infants d’Encamp ha presentant una quinzena de propostes per millorar la parròquia. Les quatre escoles han treballat un seguir d’idees en l’àmbit de la sostenibilitat, com per exemple, la col·locació d’una màquina per reciclar envasos que acumuli punts bescanviables per activitats, fomentar l'ús de la bicicleta amb la construcció de carrils bici.

La cònsol major, Laura Mas, ha recollit les propostes presentades, a moltes de les quals ja s'ha pogut donar resposta, com per exemple, el reforç dels agents de circulació a la zona de Sant Miquel per millorar la seguretat vial o estudiar que s'afegeixi un dia festiu per la Festa del Poble d'Encamp. Mas ha felicitat a tots els participants la seva implicació i ha assegurat que "ho treballen molt a pit i tenen una visió de la parròquia per millorar no només per la part que els afecta com a infants sinó també per la bona convivència".

D'altra banda, els representants infantils han sol·licitat la col·locació de fonts d'aigua a les zones infantils. En aquest sentit, s'estudiarà si tècnicament és viable i, a més, es farà la instal·lació de cistelles de bàsquet per jugar a l'aire lliure. El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha explicat que "en breu s'instal·laran dues, una a la zona del passeig de l'Alguer, i una altra al nou parc del Pas de la Casa". Tanmateix, ha afegit que "al nou parc de l'Ossa es preveu la instal·lació d'una multicistella per jugar a bàsquet a l'aire lliure". El conseller també ha explicat les propostes previstes per a la dinamització del Pas de la Casa per aquest estiu per situar-lo com a destinació de turisme familiar, com l'obertura dels telecadires d'Abelletes, responent a una de les peticions dels representants.

Pel que fa a les propostes de reciclatge, la cònsol major s'ha compromès a estudiar la proposta presentada pels representants infantils per col·locar una màquina de reciclatge a la parròquia i també els ha encomanat la tasca de pensar i proposar tres noms per al futur parc del Pas de la Casa, del qual ja s'han començat les obres i que era una de les reivindicacions incloses en l'ordre del dia.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending