Confirmada una Spartan Race que vol dinamitzar el comerç del centre d’Encamp

La prova tindrà lloc el 5 i el 6 de setembre i les proves sortiran del Prat Gran amb l’objectiu de beneficiar al màxim els establiments de la localitat

Una edició anterior de l'Spartan Race.
Una edició anterior de l'Spartan Race.

Els organitzadors i el comú han confirmat que l’Spartan Race se celebrarà el cap de setmana de 5 i 6 de setembre, tal com s’havia previst després del canvi de data decidit a conseqüència de la crisi del coronavirus. Una de les novetats d’enguany serà l’arribada i la sortida de la prova tingui lloc al centre del poble. Més concretament, des del Prat Gran. L’objectiu de la mesura és dinamitzar els comerços de la vila.

Inicialment, l’Spartan, una cursa d’obstacles de les més dures del món, s’havia d’haver celebrat al juliol. En el seu moment, l’organització va decidir ajornar-la amb l’objectiu de guanyar temps per allunyar-se dels pitjors moments de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Ara, analitzada la situació, s’ha decidit tirar endavant la prova, que es fa des del 2016. Es farà el 5 i el 6 de setembre.

Una edició anterior de l'Spartan Race.

Relacionat

L’Spartan Race s’ajorna i no tornarà els diners als inscrits que no puguin adaptar-se al canvi de data

A més, s’ha acordat que, tant aquesta edició com la dels tres anys posteriors, la sortida i arribada de les proves es farà al centre d’Encamp. A banda, alguna de les competicions també es farà als mateixos carrers de la vila. D’aquesta forma, s’entén que l’Spartan pot esdevenir un element de dinamització i ha d’ajudar a incrementar el nombre de pernoctacions a la parròquia.

A banda, des del comú s’assegura que les dues jornades es realitzaran amb plenes garanties sanitàries. L’objectiu és que la prova es pugui celebrar garantint que el risc de contagi amb la Covid-19 per part dels participants i el públic és mínim.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending