Un concurs d’skate i un GranPrix, activitats del cap de setmana del projecte MovLav

La proposta, impulsada pel comú de Sant Julià, tindrà dues noves cites: la primera, dissabte al parc del Senzill; la segona, ja diumenge, a la cota 1.600 de Naturland

UN NEN DURANT LA CELEBRACIÓ D'UN ACTE DEL MOVLAV.
UN NEN DURANT LA CELEBRACIÓ D'UN ACTE DEL MOVLAV. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El projecte MovLav, impulsat pel comú de Sant Julià de Lòria, viurà un cap de setmana intens d’activitats. Així, dissabte a la tarda hi ha previst un concurs d’skateborading per a joves a partir de vuit anys. Ja diumenge, al matí, a Naturland, es disputarà un GrandPrix, també per a nois i noies de la mateixa edat.

Els organitzadors destaquen que el Movlav viurà “un cap de setmana ple d’esport”. Aquest tindrà una primera cita al parc del Senzill. Entre dos quarts de quatre i dos quarts de vuit, se celebrarà un concurs d’skateboarding. La participació és lliure i es busquen els millors  skaters  del dia en categoria noi i noia, així com al patinador més jove i el més vell. El dinamitzador del torneig centrarà l'atenció en un mòdul concret del parc i els jutges aniran indicant quins són els millors trucs premiats.

Per una altra banda, diumenge  a la cota 1.600 metres de Naturland, a partir de dos quarts de dotze se celebrarà un concurs d'habilitats amb proves en l’àmbit natural que els participants hauran de passar en el millor temps possible o amb els menors errors. La participació serà individual i per joves més grans de 8 anys i es realitzaran dues divisions del concurs per edats: de 8 a 15 i una altra per majors de 16 anys.

Les Olimpíades Culturals de Movlav duraran fins al 29 d'abril. Estan obertes per a joves d’entre 8 i 35 anys.

Comentaris (2)

Trending