El comú de Sant Julià torna a convocar el concurs del bus per la fallida de la Hispano Andorrana

Es poden presentar les ofertes fins el proper 18 de maig i la modalitat de contractació és urgent

Comentaris

Una de les parades del clípol comunal.
Una de les parades del clípol comunal. B.N.

El comú de Sant Julià torna a convocar el concurs del Quart Bus per la fallida de la Hispano Andorrana , l'adjudicatària del servei des del passat mes de setembre. Es poden presentar les ofertes fins el proper 18 de maig i la modalitat de contractació és urgent. El concurs és d'àmbit nacional.

Serà el tercer concurs que es faci en menys d'un any. El primer va ser amb la proposta del bus a la demanda que es va descartar per l'elevat preu de les ofertes presentades. Posteriorment, el passat mes de setembre,  es va adjudicar el servei del Quart Bus de la parròquia a la companyia Hispano Andorrana.

L'import s'abonava de manera mensual i s'eleva a 11.425 euros els mesos de 30 dies i d'11.806 els de 31 dies. En relació amb el termini d'execució de l'adjudicació era  fins al 31 de desembre del 2022 i prorrogable fins a un màxim de sis anys des de la data d'inici del contracte.

La novetat és que la nova etapa del Quart Bus inclou els trajectes a Nagol i Certés, a més dels que ja es feien a Aixirivall, Auvinyà, Juberri i Naturlàndia. El passat mes de desembre, el Quart Bus va entrar en l’abonament nacional. Així,  els usuaris que ja disposen de la targeta gratuïta o a través de l’APP MOU_T_B, també poden utilitzar de franc els clípols comunals.

Comentaris

Trending