El comú de Sant Julià prohibeix l‘accés de busos i autocaravanes al carrer del Bosc de Juberri

Els veïns s'havien queixat repetidament per l'aparcament i les maniobres dels vehicles que porten visitants als jardins contemporanis

Senyalització a l'entrada del carrer de Bosc de Juberri.
Senyalització a l'entrada del carrer de Bosc de Juberri. Twitter/David Gálvez

El comú de Sant Julià de Lòria ha col·locat senyals per prohibir l'accés de busos i autocaravanes al carrer del Bosc després de les queixes dels veïns. Els vehicles porten visitants als jardins contemporanis. Els veïns tenien problemes els caps de setmana i durant l'estiu per entrar i sortir de casa amb el seu cotxe.

A banda de prohibir l'accés de busos i autocaravanes, el comú lauredià eixamplarà la carretera de la Rabassa en diversos trams del poble de Juberri, a la sortida on hi ha els jardins. La motivació d'aquestes obres és el gran trànsit que hi ha en aquesta carretera per accedir a Naturland. Un dels objectius d'aquests treballs serà fer la carretera més segura, ja que en alguns trams és molt estreta.

A més, també s'aprofitarà l'eixamplament per fer una zona d'estacionament d'autobusos. Els treballs són possibles gràcies a la cessió de terrenys per part de privats. El comú, però, no descarta disposar d'un altra zona d'aparcament si amb la primera no n'hi ha prou.

Comentaris

Trending