El comú de Sant Julià paga 658 euros cada dia pel transport parroquial

Amb la fallida de la Hispano Andorrana s'ha adjudicat el servei de manera provisional a Andbus fins que acabi aquest mes de maig i amb possibilitat de pròrroga

Comentaris

UNA DE LES PARADES DEL CLÍPOL COMUNAL.
UNA DE LES PARADES DEL CLÍPOL COMUNAL. B.N.

L'empresa Andbus s'ha fet càrrec, de manera provisional, del servei de bus parroquial de Sant Julià de Lòria. El contracte acaba el 31 de maig i la singularitat rau en el fet que el pagament és fa per dia i per un import de 658,35 euros diaris.

Andbus ofereix el servei després de la fallida de la Hispano Andorrana que era l'empresa adjudicatària. Ho fa de manera provisional durant aquest mes de maig però tot sembla indicar que serà l'encarregada també en el futur tret que es presenti una altra empresa al concurs que s'ha convocat per a l'explotació del servei. El comú va aprovar la contractació temporal en la junta de govern del passat dia 10.

Andbus va ser la companyia que va quedar en segon lloc en el concurs que es va adjudicar la companyia Hispano Andorrana el mes de setembre del 2022. Aquest dijous acaba el termini per presentar-se al concurs que serà el tercer  que es realitzi en menys d'un any.. El primer va ser amb la proposta del bus a la demanda que es va descartar per l'elevat preu de les ofertes presentades i el segon el ja esmentat. Els candidats hauran de garantir el servei a Nagol, Certers, Aixirivall, Auvinyà i Juberri. 

La Batllia va declarar la fallida i cessació de pagaments de la companyia Hispano Andorrana en un edicte del 8 de març.

Comentaris (3)

Trending