El comú de Sant Julià obre un procés participatiu d'un nou parc

La corporació laurediana vol tenir en compte l'opinió dels ciutadans per com ha de ser la instal·lació

El cartell de la campanya.
El cartell de la campanya. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria obre un procés participatiu entre els ciutadans perquè contribueixin amb les seves aportacions sobre com ha de ser un nou parc infantil. Les propostes s'han d'enviar al correu electrònic ciutadania@comusantjulia.ad. L'acció s'emmarca en l'estratègia de l'equip comunal de millorar la qualitat de vida dels habitants de la parròquia.

El passat mes de juny i en el marc de la cloenda del 12è Consell d'infants, el cònsol major Josep Majoral, va assegurar que "hi ha un neguit –entre la població– quant als parcs infantils" i, per aquest motiu, la corporació ja va preveure una partida de 140.000 euros al pressupost d'enguany per a la remodelació de les zones de joc, com la del Prat del Senzill. A més, va anunciar que es posaria en marxa un procés participatiu per dissenyar un nou espai que s'ubicarà al Camp de Perot. Ja s'ha editat el cartell i s'ha començat a fer difusió de la campanya. El pressupost del nou parc està al voltant dels 80.000 euros. 

La nova instal·lació s'ubicarà entre els edificis i el camí que va fins a la carretera de la Rabassa. Són uns terrenys que en el mandat de Montserrat Gil es van destinat a horts de la gent gran perquè no hi havia prou espai per satisfer totes les demandes als horts del Dau.

 

 

Comentaris (2)

Trending