El comú de Sant Julià incoa un expedient per la ferralla a l'entorn de la font de Joans

Es tracta d'un terreny particular i que està a tocar d'una de les captacions que abasteixen d'aigua la parròquia laurediana

Comentaris

Contenidors i altres objectes al costat de la font.
Contenidors i altres objectes al costat de la font. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha incoat un expedient a un particular per la brutícia i els contenidors que hi ha al costat de la font de Joans, que és una de les captacions que abasteix d'aigua la parròquia i que està situada a la carretera de Bixessarri. 

L'expedient està en curs i la captació està just enfront d'un oratori. És una zona amb molta activitat industrial i l'objectiu del comú és que l'entorn de la font quedi net. De fet, des de l'arribada de la majoria encapçalada per Josep Majoral, la protecció del medi ambient i la neteja han estat dues de les prioritats com va quedar demostrat a l'inici amb el canvi d'alguns del contenidors de la parròquia.

Posteriorment s'han anat adoptat altres mesures com prohibir l'abocament de deixalles o regular l'accés motoritzat als principals senders. La font de Joans està molt a prop de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) d'Aixovall, i d'un lloc amb naus industrials i oficines.

Actualment, Sant Julià de Lòria disposa de les captacions del torrent dels Fenerals,  Montllobar (la Rabassa),  la Plana de Juberri, Certers, font de Joans, Bixessari o Coll Jovell.

WhatsApp Image 2021 05 31 at 18.18.13 (1)
Material acumulat al costat de la font.

 

Comentaris (6)

Trending