El comú de Sant Julià destina 41.000 euros al Movlav

La nova edició del projecte s'iniciarà el proper 4 de març per mantenir l'objectiu d'empoderar als joves perquè siguin part activa i protagonista de la parròquia

Un dels actes del Movlav.
Un dels actes del Movlav. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria destina 41.800 euros a la propera edició del Projecte de Joventut i Desenvolupament Humà i Educació del Moviment Lauredià  (Movlav).  Les activitats s'iniciaran el 4 de març. La primera edició va generar polèmica entre la majoria i la minoria que considerava primer excessiu el pressupost que no va anar acompanyat per una àmplia participació.

L'objectiu del MovLav és un projecte ambiciós que vol arribar a crear una xarxa perquè la veu dels joves sigui més present en la política comunal. El comú de Sant Julià de Lòria, des de fa ja algun temps, ha detectat la baixa implicació social dels joves amb la parròquia i també amb el seu exercici de responsabilitat com a líders i arquitectes futurs del territori lauredià.

Segons les dades facilitades per la corporació, en la primera edició es va fer una vintena d'actes que han expressat diverses temàtiques i continguts com: tornejos esportius, certàmens d’arts plàstiques, proves de cant, expressió corporal i teatre, ball urbà, concursos de retòrica i argumentació, d’skate, sports games, batalles de galls o competicions educatives entre pares i fills. La participació va ser de 350 joves. Es va posar una bústia on els joves podien fer arribar els suggeriments que ells creuen necessaris per a poder-se implicar.

La contractació del Movlav s'ha fet per adjudicació directa a l'empresa DEHUS Espai creatiu de desenvolupament humà.

 

Comentaris (7)

Trending