El comú de Sant Julià denuncia a la policia danys amb cigarretes a motos aparcades a la via pública

Tot deriva de la queixa d’alguns veïns de la zona del carrer Lòria i voltants, que també han lamentat l’estat que presenten colònies de gats sense control i que es doni pa a coloms

Coloms menjant molles de pa.
Coloms menjant molles de pa.

El comú de Sant Julià ha interposat una denúncia a la policia contra persona desconeguda pels danys que haurien sofert motocicletes estacionades a la via pública de desconeguts que hi passen amb puntes de cigarreta encesa. L’actuació, anunciada pel cònsol major lauredià, Josep Majoral, a través de les xarxes socials, arriba després que veïns del carrer Lòria i adjacents s’hagin queixat de la deixadesa que es viu a la zona.

Els veïns d’aquest punt de la parròquia es consideren abandonats respecte d’altres indrets lauredians. I lamenten la deixadesa que es tolera. El memorial de greuges incorpora des d’una elevada presència de gats “sense castrar i reproduint-se sense control” a una notable colònia de coloms. En els dos casos, els animals s’aprofiten que alguns veïns els alimenten amb pa o altres productes. Això, d’una banda, fa créixer el número d’individus d’una espècie i l’altra que acudeix a la zona a part que higiènicament té un efecte clar. També es queixen els veïns de la presència de runa procedent d’unes obres properes.

Majoral ha informat de la interposició de la denúncia per mirar que s’indagui sobre els danys a les motocicletes i ha posat en coneixement de l’empresa que es dedica a la gestió de colònies d’animals la situació que es dona en aquell punt amb coloms i gats.

 

Comentaris (4)

Trending