El comú d’Ordino destina mig milió d’euros a la reparació de voravies

La corporació ha denunciat a la policia la desaparició d'un quadre de Guillem d'Areny Plandolit d'un despatx

Comentaris

Un moment de la sessió de comú d'Ordino d'aquest dijous.
Un moment de la sessió de comú d'Ordino d'aquest dijous. BRU NOYA

El comú d'Ordino ha adjudicat treballs de reparació de les voravies, fase 2, per un import de 533.673,56 euros. El cònsol Josep Àngel Mortés ha fet constar en acta la presència del conseller de X'Ordino, Enric Dolsa sense corbata. Aquest ha afirmat que va presentar un recurs i fins que no es resolgui anirà a les sessions sense corbata.

El comú ha presentat una denúncia a la policia per la desaparició d'un quadre de Guillem d'Areny Plandolit que hi havia en un despatx. El comú és una rèplica del que hi ha a la Casa Areny-Plandolit de don Guillem. Mortès ha dit que no hi ha cap indici i la desaparació es va constatar fa uns dos mesos.

Durant la sessió s'ha aprovat també la modificació de l'ordinació de preus públics. Pel que fa a la rehabilitació de voravies és la finalització del procés i inclou Ordino i la resta de la parròquia com Sornàs o Ansalonga.

Els treballs consistiran en la reparació dels panots malmesos que es substitueixen per asfalt, fora del nucli antic. Les localitzacions previstes a Ordino són l’entrada i la sortida del poble, l’Anglada, la voravia del cementiri, les cruïlles de l’Aldosa i de la Clota Verda; pel que fa a Riberamunt, s’intervindrà a la Cortinada, Arans, l’entrada de Llorts i el Serrat. La fase 1 del pla de reparació es va invertir a la Cortinada i a la zona del Coll d’Ordino amb una inversió de 81.572 euros.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending