La Massana tanca el semestre amb un superàvit d'1,2 milions i el deute total se situa en 17

El comú ha'aprovat un crèdit extraordinari per subvencionar les proves d'ADN per disposar del cens caní de la parròquia

Comentaris

Una vista de la sessió de consell de comú a la Massana, aquest matí.
Una vista de la sessió de consell de comú a la Massana, aquest matí.

El comú de la Massana presenta un resultat pressupostari a data 30 de juny  amb un superàvit d'1,2 milions d'euros. La previsió per tancar l'any contempla un saldo positiu de 2,5 milions d'euros. A data 30 de juny s'ha executat el 42,75% del pressupost de despeses i el 49,02% del d'ingressos. El 31 de desembre es preveu que s'hagi dut a terne el 92% i el 79% respectivament.  D’acord amb el que preveu l’article 43 de la Llei de les finances comunals, el deute total consolidat acumulat ascendeix a data 30 de juny de 2021 a 17 milions d'euros.

 

 

 

Els fons líquids de tresoreria a tancament ascendeixen a 9,8 milions. El conseller de Finances, Jordi Areny, ha remarcat que es continuarà amb la política d’ajustar al màxim la despesa. El conseller també ha exposat que els comptes reflecteixen l’aportació extraordinària que es va fer a EMAP per un import de 3,5 milions d’euros i altres crèdits extraordinaris per diferents obres de millora a la via pública i infraestructures comunals. En el capítol d'ingressos destaca el de l'Impost Transmissió Patrimonial (ITP) , que se situa en 1,5 milions d’euros.

Durant la sessió també s'han aprovat les tarifes de l'aparcament del Mas de Ribafeta amb un preu mensual de 30 euros, així com un crèdit extraordinari per un import de 7.000 euros per subvencionar les proves d'ADN  per disposar del cens caní de la parròquia. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending