El comú de la Massana inicia la segona fase de les obres a la carretera de Sispony

Consistiran en l’eixamplament de la calçada i en la construcció de voreres, ja que la intenció és que es pugui anar a peu amb seguretat

Obres a la carretera de Sispony.
Obres a la carretera de Sispony. COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana està treballant per embellir la parròquia i fomentar els desplaçaments a peu, aplicant el Pla d’Amabilització i Pacificació de la Massana, que estableix els criteris per portar a terme les obres. Aquesta setmana han començat els treball de la segona fase de reforma de la carretera de Sispony. L’any passat ja es va fer la primera fase, des del camí del Pou fins a la zona de Terra Mora i ara es continuarà fins a l’encreuament amb Escàs.

Les obres consistiran en l’eixamplament de la calçada i en la construcció de voreres a banda i banda, ja que la intenció és que es pugui anar a peu amb seguretat i d’una forma agradable des de Sispony fins a la Massana. A més, recordem que dins el Pla de Pacificació i Embelliment també es va portar a terme la remodelació de Costes de Teixidó, que connecta amb el centre de la Massana.

Tots els projectes segueixen uns mateixos criteris ja que l’objectiu és tenir una via pública més accessible i segura, amb elements que fomentin la sostenibilitat i la convivència. “Amb aquestes obres acabarem amb un punt negre que teníem en aquesta zona, ja que la carretera és molt estreta i el volum tant de vehicles com de persones és elevat”, assegura la cònsol menor, Eva Sansa.

Durant l’execució dels murs de contenció s’haurà d’establir pas altern amb semàfors, tal com es va fer a la primera fase. El cost total serà d’1,3 milions d’euros i es preveu que les obres estiguin enllestides de cara la primavera. Amb aquesta intervenció ja només quedarà un petit tram per unir amb voravies els pobles de Sispony i la Massana. D’altra banda, en aquests moments s’estan portant a terme les obres de reforma de Santa Caterina, la Casa Pairal i la plaça de l’Església.

Etiquetes

Comentaris

Trending