El comú de la Massana exposa públicament el cadastre rústic del quart de Pal

Amb aquesta acció la parròquia completarà l’inventari de tots els terrenys i s’obrirà el termini per realitzar les al·legacions pertinents

Una imatge de l’inici de les delimitacions, al maig del 2019
Una imatge de l’inici de les delimitacions, al maig del 2019

El comú de la Massana exposa públicament el cadastre rústic de Pal, amb el qual es completarà l’inventari de tots els terrenys de la parròquia. Un cop tancades les delimitacions i entrades les dades al sistema informàtic, s’exposaran les fitxes cadastrals de cada propietat per donar la possibilitat de verificar les dades i, si cal, fer les al·legacions pertinents. El termini d’exposició pública es tancarà el 4 de novembre.

A causa de les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus, en comptes d’una visita física a les instal·lacions del comú, cada propietari rebrà via electrònica la fitxa cadastral de la seva propietat. En total, a Pal hi ha divuit polígons que corresponen a uns 235 terrenys delimitats. Per la seva part, El comú de la Massana ha agraït la col·laboració de tots els quarts i també dels ciutadans que s’han implicat en la confecció del cadastre i, en especial, per definir les diferents zones.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending