El comú de la Massana assumirà el transport dels alumnes de l'escola francesa

A la sessió de la corporació d'aquest dijous s'han aprovat els preus anuals que són de 107,88 euros per un viatge i 215,76 per dos

Comentaris

Una imatge de l'escola francesa de primària de la Massana.
Una imatge de l'escola francesa de primària de la Massana. ARXIU

El comú de la Massana assumirà el transport públic dels alumnes de l’escola francesa de primària de la parròquia, que aniran a classe un quart d’hora abans que l’andorrana i sortiran també abans. A la sessió de comú d'aquest dijous s'han aprovat els preus anuals que són de 107,88 euros per un viatge i 215,76 per dos, el mateix preu que el transport escolar de Govern.

Els escolars entraran a les 8.45 h i sortiran a les 16.45 h. Aquesta és una de les mesures correctores que formen part dins el pla per agilitzar el trànsit. El comú, en coordinació amb el departament de Mobilitat, considera que esglaonar la circulació és fonamental per minimitzar les cues en hores punta. Aquesta mesura arriba acompanyada de la creació d’un nou servei, l’Esplai Flaix, amb l’objectiu que les famílies tinguin un marge de mitja hora per anar a recollir els seus fills. El servei el podran utilitzar tant els alumnes del sistema andorrà com del francès. El cost serà de 12 euros mensuals.

La cònsol major, Olga Molné ha agraït la disposició de l'escola francesa i de les mares i pares en el canvi d'horari. Aquests alumnes no coincidiran amb els de l'escola andorrana. Això farà, a més, que les famílies tampoc no coincideixin i s'espera que llavors no hi hagi tantes retencions ni aglomeracions a les hores d'entrada i de recollida dels infants.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending