El comú s’ha de fer càrrec de la festa major de Soldeu per la manca de comissió

Enguany no s’han trobat prou joves que es vulguin implicar en l’organització dels actes que s’han de celebrar els dies 10 i 11 de juliol

La festa major de Soldeu se celebra enguany els dies 10 i 11 de juliol.
La festa major de Soldeu se celebra enguany els dies 10 i 11 de juliol. ARXIU

El comú de Canillo es farà càrrec aquest any de l’organització de la festa major de Soldeu, que s’ha de celebrar els dies 10 i 11 de juliol. Segons que ha explicat el cònsol major de la parròquia, Francesc Camp, enguany no s’han trobat prou joves que s’hagin volgut integrar en la comissió per muntar les activitats festives del veïnat. Per aquest motiu la corporació ha assumit directament la contractació d’actes.

Per ara, s’haurien lligat activitats de caràcter infantil i algunes altres com un castell de focs. Hi ha activitats que només estan compromeses i altres que s’han d’acabar de tancar atès que es donen dues variables que fan encara que hi hagi qüestions per decidir: d’una banda els protocols sanitari derivats de la pandèmia i, de l’altra, el fet que en les mateixes dates el Tour de França arriba al Principat (11 de juliol; en marxa el 13) i que justament la primera nit de festa major a Soldeu, el dia 10, a la plataforma esquiable de la pista de l’Avet s’hi celebra l’actuació del DJ francès Bob Sinclar, en el marc de l’Andorra Mountain Music.

La qüestió ha sorgit durant la darrera sessió de consell de comú celebrada aquest dimarts a demana de la consellera d’Objectiu Comú Dolors Cabot, que s’ha interessat per les contractacions directes d’actuacions per la festa soldeuenca fetes pel comú. Camp ha exposat el fet i ha desitjat que l’any que ve hi torni a haver una comissió de festes al veïnat de Soldeu que es pugui encarregar de l’organització dels actes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending