El comú d’Escaldes instal·larà la setmana vinent una xarxa per protegir la façana del Prat del Roure

Ara s’haurà de decidir quin tipus d’actuació s’efectua a l’edifici i decidir el calendari dels treballs

Tanques de protecció al Prat del Roure.
Tanques de protecció al Prat del Roure. B.N.

El comú d'Escaldes-Engordany instal·larà la setmana vinent una xarxa a la façana de l'edifici del Prat del Roure. Pel moment s'han posat unes tanques i unes cintes per evitar el pas. També s'haurà de decidir quin tipus d'actuació s'efectua així com el calendari dels treballs.

Després de rebre l'informe d'una empresa especialitzada el comú escaldenc va decidir dijous, efectuar una actuació d'emergència a una part de la façana de l'edifici. Es va tallar el passeig del Riu des del parc infantil ubicat a la zona més propera al riu fins a la passarel·la de la confluència dels Dos Valires. L’accés a l’Espai jovent ha quedat obert.

Tota la façana està construida amb el mateix material i sistema, i per aquest motiu s'ha procedit a aquesta actuació urgent.  El complex del Prat del Roure a va inaugurar el novembre de 2007 amb una una superfície de més d’11.000 metres quadrats destinats als serveis, al lleure, la cultura i a l’esport.

El seu cost es va enfilar fins als vint milions d'euros. DIsposa d'una sala polivalent, amb capacitat per a més de 700 persones assegudes i 1.800 persones de peu, i un hall que acull exposicions temporals i esdeveniments de diferents àmbits.

Comentaris (1)

Trending