El comú d’Escaldes-Engordany organitza un campus de natura a Ràmio

L’activitat està adreçada als joves d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys i s'efectuarà entre els pròxims dies 22 i 26

La borda de Ràmio durant la inauguració de la remodelació.
La borda de Ràmio durant la inauguració de la remodelació. Comú d'escaldes-engordany

El comú d’Escaldes-Engordany organitza un campus natura que tindrà com a camp base la borda de Ràmio. L’activitatestà adreçada als joves d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys i es durà a terme del 22 al 26 d’agost .El campus pretén oferir als joves una experiència diferent i enriquidora

El fet que es desenvolupi enmig de l’entorn natural fomenta entre els participants el respecte pel medi ambient i ajuda a avançar cap a la sostenibilitat. Això es fa a través de la pràctica d’esports com l’escalada o la via ferrada, la descoberta de la fauna i la flora, i d’altres activitats lúdiques. A més, tenint en compte que el campus es desenvolupa en un indret declarat patrimoni de la humanitat per la Unesco, l’estada brindarà als joves l’oportunitat de conèixer la història i el patrimoni de la Vall del Madriu.

Tot això amb l’experiència de conviure durant cinc dies amb altres joves amb els quals realitzaran feines col·lectivament. Els participants aniran acompanyats de dos monitors experimentats. El preu és de 144 euros i inclou els àpats (a excepció del primer dinar) i les pernoctacions, a més de les activitats. Hi ha la possibilitat de sol·licitar exoneracions per aquesta activitat. Les inscripcions es poden fer de forma presencial al secretariat del Prat del Roure de dilluns a divendres, de 8 hores a 15 hores. Les persones que desitgin més informació la poden obtenir a través del telèfon 890 884.

L’espai rehabilitat ha de ser l’epicentre, el “punt de trobada”, de les activitats amb les quals el comú d’Escaldes-Engordany pretén rellançar la vall del Madriu.

Comentaris (1)

Trending