El comú d’Escaldes-Engordany cedeix un espai a Unicef en Caldea

L’associació podrà tenir, de manera temporal i gratuïta, un espai a la quarta planta de la torre que es destinarà per a una botiga solidària de segona mà

Moment de la signatura del conveni entre el comú i Unicef
Moment de la signatura del conveni entre el comú i Unicef

Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre Unicef Andorra i el comú d’Escaldes-Engordany. Aquest document ha formalitzat la cessió de manera temporal i a títol gratuït de l’espai de la quarta planta de la torre de Caldea, propietat de la corporació.

Aquest espai es destinarà, principalment, a allotjar la botiga solidària de segona mà anomenada “Els Encants”, que Unicef instal·la per a la recaptació i venda d’estris, mobles, roba i altres productes ja utilitzats amb finalitat benèfica. Amb aquesta cessió s’aconsegueix que l’associació pugui desenvolupar aquesta activitat en les millors condicions i de manera organitzada.

Dins dels detalls del conveni, es contempla que el comú es fa càrrec també de les despeses de calefacció, aigua i altres que es puguin derivar de la utilització de la instal·lació. Tant la presidenta d’Unicef, Laura Álvarez, com la cònsol major, Rosa Gili, han volgut destacar la bona sintonia que ha existit entre totes dues parts des d’un inici i que ha culminat, de forma àgil i ràpida, en aquest acord de col·laboració.

Comentaris

Trending