El comú d’Escaldes confirma que les obres a la llar de jubilats compleixen els terminis

La cònsol major, Rosa Gili destaca la terrassa com el gran atractiu així com el fet que l'edifici podrà acollir activitats que es feien a l'exterior

Comentaris

Treballs a la coberta de la llar de jubilats.
Treballs a la coberta de la llar de jubilats. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili ha opinat que la remodelació de llar de jubilats de la parròquia permetrà donar més qualitat als padrins. Gili ha fet aquestes declaracions després de l'acte de presentació del Sabors d'Estiu que s'ha dut a terme aquest dijous al Parc de la Mola.

Els treballs estan complint els terminis per estar finalitzats a la tardor com estava previst. El projecte, que té un cost de 2,7 milions d'euros, compta amb una terrassa exterior i una planta més. Gili ha subratllat que la terrassa és el gran atractiu de la remodelació.  A més a més, també hi haurà una pista de petanca, una zona d’estada amb bancs i, a les voreres, un espai per poder passejar.

El servei de menjador, que actualment atén una trentena de persones es podrà ampliar. També hi haurà espais per a activitats com gimnàs, pilates o ioga, algunes de les quals com ha recordat la cònsol major es fan fora de la llar.

L'ampliació permetrà guanyar uns 800 metres quadrats. Les obres van començar a finals de setembre del 2022. Gili ha afegit que no han rebut queixes per la disposició de l'edifici o dels nous serveis que oferirà.

 

Comentaris (1)

Trending