El comú d’Encamp reobre la passarel•la de la Mola

Afegeix un passatge temporal per connectar les avingudes de Joan Martí i Príncep Benlloch, per tal de facilitar el pas als vianants en aquesta zona de la vila

Accés provisional de vianants a la passarel·la de la Mola.
Accés provisional de vianants a la passarel·la de la Mola. COMU D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha obert un nou accés a través de la passarel•la de la Mola per sobre del riu Valira i un passatge temporal per connectar les avingudes de Joan Martí i Príncep Benlloch, per tal de facilitar el pas als vianants en aquesta zona de la vila. El desenvolupament de les obres del parc de l’Ossa, que avancen a bon ritme, han permès poder obrir aquest accés provisional mentre el carrer de la Molina segueixi tancat per les obres.

Actualment els vianants havien de fer un recorregut una mica més llarg donant la volta, o bé per l’avinguda de Joan Martí o bé per la carretera de Vila, per anar d’un costat a l’altre de la zona del parc. L’obertura de la passarel•la de la Mola i d’un passatge temporal a través d’una finca privada fins arribar al carrer del Prat Gran de l’Areny permetrà connectar les dues avingudes a peu.

Aquest accés és provisional, ja que les obres del nou parc inclouen aquesta connexió entre les dues avingudes de forma definitiva i amb prioritat absoluta per als vianants, ja que la circulació de vehicles serà pel vial soterrat previst ja en el projecte.

Etiquetes

Comentaris

Trending